E-Bike kopen bij Zwiep Fietsen

 

E-bikes / elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Tegenwoordig is de keuze enorm en dat maakt het vaak steeds lastiger om een fiets te kiezen die bij uw wensen past. In de winkel staan wij uiteraard voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Wilt u zich alvast een beetje oriënteren? Dan kunt u onze E-bike keuzewijzer bekijken. Hierin beschrijven we:

  • -  wat het verschil is tussen een voorwiel-, midden- en een achterwielmotor
  • -  welke types accu’s er zijn
  • -  waar de actieradius van afhankelijk is
  • -  wat het belangrijkste verschil is tussen de verschillende aandrijvings-systemen
     

Bekijk onze keuzewijzer

 

Het assortiment van Zwiep Fietsen

Batavus elektrische fiets 

Batavus maakt al een eeuw lang elektrische fietsen, dit is dan ook goed terug te zien in het design en de kwaliteit van het merk. De kwaliteit waarborgen ze met hun eigen testcenter waar de modellen vanzelfsprekend op veiligheid worden getest, maar waar ze ook worden getest op gebruiksvriendelijkheid!

Naast de kwalitatieve eisen wil het oog natuurlijk ook wat. Ook als je hoge eisen stelt aan het design, kun je op een Batavus elektrische fiets vertrouwen. Elk model heeft zijn eigen look en feel en is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Als u op zoek bent naar een Batavus elektrische fiets dan is Zwiep Fietsen uw Batavus dealer! 

Meer informatie

 

Trek elektrische fiets 

Zwiep is al jarenlang Trek dealer. Met een elektrische fiets van Trek ben je verzekerd van gebruiksgemak, kwaliteit en nog veel veel belangrijker: heel veel fietsplezier.
Trek maakt gebruikt van de kwalitatief hoogwaardige Bosch motoren. Combineer dit met het strakke design van de Trek elektrische fietsen en je weet dat je niet verder hoeft te zoeken. 

Gazelle elektrische fiets 

Gazelle biedt net als andere merken een breed assortiment fietsen met trapondersteuning aan. Gazelle heeft veel verschillende modellen, maten en kleuren. Zo weet u zeker dat de best passende Gazelle elektrische fiets er voor u tussen zit. Zwiep Fietsen helpt u als Gazelle dealer graag met het vinden van uw droom Gazelle.

 

Bekijk al onze elektrische fietsen
 

Maak een rit op één van onze demo modellen

Om u te helpen een betere keuze te maken kunt u bij ons op alle fietsen die in de winkel staan een proefrit maken. En deze proefrit mag dan echt wel wat verder zijn dan een klein stukje door de straat. 

 

       

 

Share: / / /