Een Mountainbike kopen bij Zwiep fietsen

Uw mountainbike specialist in Oldenzaal en Hengelo.

Het kopen van een mountainbike is niet makkelijk. Er zijn vele modellen en elk merk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Om de juiste mountainbike te kopen moet u voor uzelf eerst een paar vragen beantwoorden:

  • -  Hoe vaak in de maand wil ik gaan mountainbiken?
  • -  Wil ik wedstrijdgericht of hobbymatig gaan mountainbiken?
  • -  Ga ik voornamelijk door het bos of ga ik ook op de straat mountainbiken?

Zwiep Fietsen heeft een ruim assortiment met zeer uiteenlopende modellen mountainbikes. Zo hebben we instapmodellen die wij u adviseren als u eerst wilt kijken of u het wel leuk vindt. Echter hebben we ook de professionele modellen. In de winkel geven wij u graag antwoord op al uw vragen. U kunt uiteraard ook een adviesgesprek met een verkoper inplannen.

 

Wat bepaalt de prijs van een mountainbike


Net als bij wielrennen is het bij mountainbiken belangrijk dat de fiets zo licht mogelijk is. Één van de belangrijkste onderdelen is het frame. Deze moet heel erg licht zijn, maar ook erg stevig. Hoe lichter het materiaal hoe duurder de mountainbike wordt. Verder zijn het vooral de versnellingsgroep en de wielen die de prijs bepalen. Ook hier is gewicht weer een belangrijke prijsbepalende factor.

Onze mountainbikes

Zwiep Fietsen is dealer van Scott, Niner en Trek mountainbikes. Voor zowel professioneel als hobbymatig mountainbiken kunt u uitstekend bij ons terecht.

Scott mountainbikes 

De mountainbikes van Scott kenmerken zich door de constante kwaliteit die het merk levert. Met prijzen die uiteenlopen van € 399,- tot € 8000,- heeft het merk voor elke mountainbiker wat wils. Het merk heeft ook een aantal elektrische mountainbikes.

Trek mountainbikes 

Trek is dé wereldwijde marktleider op het gebied van mountainbikes en de technologie die in dit merk verweven zit. Elk model heeft zijn eigen technologieën en onderdelen om elke tocht tot een succes te maken. Trek heeft ook een zeer ruim met prijzen die uiteenlopen van € 499,- tot ruim € 8999,-

Niner mountainbikes

 

 

Informatie aanvragen

In ons team hebben we een aantal mountainbike specialisten die in de showroom graag al uw vragen omtrent mountainbikes beantwoorden. Bezoek onze winkel in Oldenzaal of Hengelo of plan nu een gratis adviesgesprek. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons ook altijd mailen of bellen. 

  

 

 

Share: / / /