Private- en zakelijke lease

E-bike leasen

Elektrische fiets leasen

Wilt u genieten van de voordelen van een elektrische fiets zonder dat u hiervoor een grote financiele investering hoeft te doen? Dan kunt u gebruik maken van onze private of zakelijke leaseplannen. Bij het leasen van een fiets betaalt u maandelijk een bedrag afhankelijk van de prijs van de fiets en de looptijd van het leaseabbonement. 

Elektrische fiets leasen als particulier (private lease)

Bij deze leasevorm private leased u een fiets. Deze leasevorm gaat hetzelfde in zijn werk als bij het leasen van een auto. Samen met u zoeken we een fiets uit die voldoet aan uw wensen. Ook kijken we welke services er nog in het abbonement kunnen worden opgenomen. Denk hierbij aan pechhulp en onderhoud. Het leaseabbonement zal worden opgesteld door onze leasepartner TSR of Friensland Lease. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of kom langs op onze locatie in Hengelo of Oldenzaal. 

                               

Zakelijk een elektrische fiets leasen 

Het is ook mogelijk om zakelijk een elektrische fiets te leasen. Dit zal moeten worden geregeld via uw werkgever. Bij deze vorm van leasen is er meer tekst en uitleg nodig vanwege de meerdere leaseconstructies die kunnen worden aangegaan. U kunt in dit geval het beste telefonisch contact opnemen of een mail sturen naar winkel@zwiepfietsen.nl

 

  

 

Share: / / /