Private- en zakelijke lease elektrische fiets

E-bike leasen

Elektrische fiets leasen

De e-bike is tegenwoordig razend populair van jong tot oud. Een elektrische fiets is doorgaans wel iets prijziger dan een normale fiets. Wilt u genieten van de voordelen van een elektrische fiets zonder dat u hiervoor een grote financiële investering hoeft te doen? Dan kunt u gebruik maken van onze private of zakelijke leaseplannen. Een e-bike leasen pakt in veel gevallen voordeliger uit dan een e-bike kopen.
U kiest zelf welke fiets het beste bij u past. Zwiep Fietsen heeft een ruim assortiment met verschillende merken en modellen. Bij het leasen van een elektrische fiets betaalt u maandelijks een bedrag afhankelijk van de prijs van de elektrische fiets en de looptijd van het lease abonnement. 

  

Elektrische fiets leasen als particulier (private lease)

Bij deze leasevorm private leaset u een elektrische fiets. Deze leasevorm gaat hetzelfde in zijn werk als bij het leasen van een auto. Samen met u zoeken we een e-bike uit die voldoet aan uw wensen. Ook kijken we welke services er nog in het abonnement kunnen worden opgenomen. Denk hierbij aan pechhulp en onderhoud.
Een elektrische fiets als particulier leasen gaat bovendien vrij gemakkelijk. Omdat de elektrische fiets in principe nog officieel van Zwiep Fietsen blijft, wordt het leasen niet als financieringsvorm gezien. Hierdoor hoeven wij géén BKR-check te doen en vindt er dus ook geen BKR registratie plaats. Het lease abonnement zal worden opgesteld door onze leasepartner TSR of Friesland Lease. Heeft u nog vragen over de private lease van een elektrische fiets of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of kom langs op onze locatie in Hengelo of Oldenzaal.

Zakelijk een elektrische fiets leasen 

Het is ook mogelijk om zakelijk een elektrische fiets te leasen. Veel werkgevers werken mee aan een fietsplan door de vele voordelen ervan. Denk hierbij aan gezondere medewerkers en een beter milieu. Dit kunt u in dat geval regelen via uw werkgever. Bij deze vorm van leasen is er meer tekst en uitleg nodig vanwege de verschillende leaseconstructies die kunnen worden aangegaan. U kunt in dit geval het beste telefonisch contact opnemen of een mail sturen naar winkel@zwiepfietsen.nl

Proefrit

Benieuwd naar een van de e-bikes van Zwiep Fietsen? U bent van harte welkom om vrijblijvend een proefritje te maken. Onze adviseurs staan voor u klaar en voorzien u graag van meer informatie over verschillende fietsen of het leasen van een elektrische fiets, zowel particulier als zakelijk. Maak een afspraak of kom langs bij onze vestiging in Oldenzaal of Hengelo!

Share: / / /