Batavus elektrische fiets

Batavus elektrische fiets

Batavus dealer 

Als u op zoek bent naar een Batavus dealer in Oldenzaal of Hengelo dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Met al meer dan 80 jaar ervaring zijn wij dé Batavus dealer van Twente. Het aanschaffen van een elektrische fiets is vaak een aanschaf voor een aantal jaar, een elektrische fiets is niet goedkoop en wij helpen u dan ook graag bij het vinden van uw perfecte Batavus elektrische fiets

Tegenwoordig zijn er zeer veel modellen, het is soms dan ook lastig om te beslissen welke fiets voor u geschikt is. In Oldenzaal hebben wij een ruim assortiment Batavus fietsen gepresenteerd in onze winkel. Onze medewerker staan hier voor u klaar om samen met u de juiste fiets te vinden. Hebben we samen de juiste fiets gevonden? Dan is er natuurlijk altijd de gelegenheid om een proefrit te maken. 

Naast het uiterlijk van de fiets is het ook belangrijk dat deze op technisch vlak ook voldoet aan al uw wensen. Is de batterij wel groot genoeg? Hoeveel versnellingen heb ik nodig? En welke motor heb ik nodig? Dit zijn allemaal vragen waar wij u graag antwoord op geven.

Populaire modellen

Éen van de meest populaire modellen zijn de Batavus Wayz ego active & Batavus Fyze ego active. De populariteit hebben zij te danken aan de strakke afwerking, de kwalitatieve Bosch Active Plus midden motor, de stuur en de zadelvering. 

Uw Batavus alvast reserveren

Heeft u al een mooie Batavus op het oog en wilt u deze alvast voor uzelf reserveren? Dat kan! Zoek uw fiets op in onze bikefinder of bel naar één van onze locaties. Wij zorgen ervoor dat uw droomfiets voor u klaarstaat. Als u zich nog aan het orienteren bent dan staan onze ervaren fietsadviseurs u graag te woord. Wij zien u graag in één van onze winkels! 

 

 

Populaire modellen Batavus

Hieronder ziet u nog een aantal populaire batavus modellen: 

  • Batavus Orange HMB
  • Batavus Grenoble HMB
  • Batavus Paris HMB
  • Batavus Ultimate HMB
  • Batavus Orange
  • Batavus Chamonix
  • Batavus Esprit

 

Share: / / /