Gazelle elektrische fiets

Gazelle elektrische fiets

Gazelle elektrische fiets 

Als u op zoek bent naar een Gazelle elektrische fiets in Hengelo of Oldenzaal dan bent u bij Zwiep fietsen aan het juiste adres. Zwiep fietsen is al jaren Gazelle dealer, dankzij onze jarenlange kennis kunnen wij u dan ook uitstekend adviseren. 

Gazelle is al 125 jaar speler op de tweewieler markt. De elektrische fietsen van gazelle zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. Een groot voordeel van Gazelle elektrische fietsen is dat er zeer veel verschillende modellen en uitvoeringen verkijgbaar zijn. Zo hebben ze voor elk type fietser en voor elk budget een geschikte fiets. De fietsen van Gazelle zijn daarnaast nog eens zeer toegankelijk in prijs. 

Soort elektrische fiets

Voordat je daadwerklijk een elektrische fiets gaat kopen weet je al een beetje welke soort fiets bij jouw wensen past. Iemand die elke dag naar zijn werk heen fietst is nu eenmaal op zoek naar een andere fiets nodig dan een fietser die hem gebruikt voor tourtochten. 

Uit welke technische onderdelen de fiets moet bestaan wordt bepaald door waar je de fiets voor gaat gebruiken. Als je jaarlijks veel fietst dan is het logisch om een duurdere fiets aan te schaffen dan wanneer je slechts enkele kilometers op weekbasis fietst. 

Laat je adviseren in onze showroom

Heb je een mooie Gazelle elektrische fiets gezien of twijfel je nog welk model het beste past bij jouw fietswensen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Oldenzaal of Hengelo! In onze winkels hebben wij een ruim assortiment Gazelle elektrische fietsen staan zodat u rustig naar de verschillende modellen kunt kijken. Onze medewerkers helpen u graag en geven u graag advies. Uiteraard is het ook mogelijk om een proefrit te maken. Zo weet u zeker dat u de juiste fiets koopt! 

  

 

 

Share: / / /