Een e-bike van 18 kilo!!: Trek FX+ 2

Een e-bike van 18 kilo!!: Trek FX+ 2

25 oktober, 2022

Je wilt een lichte (± 18 kilo), gebruiksvriendelijke e-bike die je dagelijkse boodschappen, ritjes naar het werk en pleziertochtjes een stuk prettiger maakt.

Een licht aluminium frame, de door Trek gepatenteerde trapondersteuning met achternaafmotor (250 W, 40 Nm) die ondersteunt tot 25 km/u en een 250 Wh accu met een bereik tot 56 kilometer per lading. Hij heeft bovendien snelle 700c-wielen, licht lopende maar stabiele 40c-banden met reflecterende zijwanden, een betrouwbare Shimano 9-speed aandrijving, hydraulische schijfremmen, geïntegreerde verlichting gevoed door de accu, een MIK-compatibele achterdrager, spatborden en een standaard.


De veelzijdigheid en het vertrouwen van een FX, maar dan met elektrische ondersteuning waardoor je meer en verder kunt fietsen!
De FX+ heeft praktische accessoires zoals een achterdrager en spatborden waardoor boodschappen doen of naar je werk fietsen sowieso gemakkelijker wordt.


Dit is onze lichtste e-bike dus is hij wendbaarder in een fietsenstalling.
De trapondersteuning werkt met een achternaafmotor en geeft een natuurlijker rijgevoel. Een eenvoudige led-afstandsbediening geeft aan in welke ondersteuningsstand je rijdt.
De fiets is direct klaar voor gebruik, onder andere dankzij accessoires zoals spatborden, verlichting en een MIK-bagagedrager
Verdubbel je actieradius met een 250 Wh plug-and-play Range Extender ( € 524,95) die je aan de bidonnokken op je frame monteert.

Terug naar nieuws
Share: / / /