Onze winkels

Zwiep in Oldenzaal

Zwiep Fietsen al bijna 90 jaar een begrip in Oldenzaal 

Vakmanschap, service en sportiviteit zijn bij ons belangrijke begrippen. U kunt bij ons terecht voor kinderfietsen, stadsfietsen, hybridefietsen en elektrische fietsen. Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment gebruikte fietsen met garantie. Verder hebben we  een aparte afdeling met mountainbikes en racefietsen. Dit aangevuld met een uitgebreid accessoirepakket is het een plezier om in onze winkel rond te kijken.

 

Zwiep in Hengelo

Zwiep Fietsen sinds 2011 ook in Hengelo

Waar we sinds 1931 in Oldenzaal een begrip zijn, zijn we ook in Hengelo al weer 10 jaar bezig om onze naam te vestigen. Ook hier willen we voor iedereen een passende fiets in huis hebben. Dus bestaat ook hier de collectie uit elektrische fietsen, stads/hybride fietsen, mountainbikes, race fietsen en een flink aantal gebruikte fietsen. Ook hebben we een flinke hoeveelheid accessoires en onderdelen voor u klaar staan.

Ook voor Hengelo geldt:

Vakmanschap, service en sportiviteit zijn begrippen waar we echt voor staan. Samen met u proberen we altijd tot een passend advies te komen. 

 

Zwiep Fietsen met Servicebus op locatie

Zwiep Fietsen nu ook met de servicebus op locatie

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Zwiep Fietsen ook een service en reparatie bus. Deze bus wordt, zoals u dat van ons gewend bent, bestuurd door een ervaren monteur. Hij is prima in staat om uw fiets in top conditie te houden. En dat tegen tarieven die hetzelfde zijn als bij ons in de werkplaats.

Zo wordt het voor u wel heel gemakkelijk om uw fiets in top conditie te houden.

Klik hier om meer te lezen over onze servicebus >

 

Share: / / /