Sponsoring

Sponsoring

Zwiep Fietsen XLC offroadteam

Als Zwiep Fietsen hebben we een mooi team waarin 9 renners/sters zitten. Deze hebben allemaal de ambitie om het beste uit hun sport te halen. Wij als Zwiep Fietsen vinden het prachtig om hun te helpen de gestelde doelen te halen. Er is niets mooier dan onze passie en kennis van het offroad fietsen over te brengen op anderen.

Meer informatie over het team kun je vinden op www.zwiepfietsen-xlc-offroadteam.nl

Mountainbike vereniging het Twentse ros

Met trots is Zwiep Fietsen sponsor van MTB vereniging het Twentse Ros.

MTB vereniging Het Twentse Ros is een club voor en door Mountainbikers. Hun doelstelling is het mountainbiken voor iedereen in Twente aantrekkelijk en toegankelijk maken. Daarbij zal rekening gehouden worden met verantwoord gebruik van de mooie natuur van Twente, waarbij mens en dier geen last van elkaar mogen hebben.

Leden van het Twentse Ros hebben altijd op vertoon van het lidmaatschap een clubkorting.

www.mtbhettwentseros.nl

Fietscross het Twentse ros

Ook hier staat onze naam met trots op het shirt!

Het Twentse Ros is de fietscross vereniging uit Hengelo. Een snel groeiende vereniging waar kinderen en volwassenen de fietscross sport bedrijven. Zwiep Fietsen heeft in Oldenzaal een assortiment crossfietsen aanwezig en er liggen ook verschillende accessoires en onderdelen op voorraad. Verder is elk onderdeel te bestellen en binnen een week te leveren. Mocht u vragen hebben over de BMX spullen of over de sport dan kunt u het beste even vragen naar Harald. Natuurlijk hebben we voor de leden van de fietscross vereniging een kortingsafspraak. Vraag voor meer informatie even in de winkel.

Voor meer informatie over de BMX sport kunt u gaan naar www.fcvhettwentseros.nl

Wielrenverenigingen

Zwiep Fietsen heeft met alle fietsverenigingen uit de omgeving een afspraak gemaakt dat leden een korting kunnen krijgen op de aanschaf van onderdelen en reparaties. Vraag gerust naar de voorwaarden in de winkel.

Share: / / /