Uw fietsenmaker in Hengelo & Oldenzaal

Uw fiets is in vakkundige handen bij Zwiep Fietsen

In onze werkplaatsen in Hengelo en Oldenzaal werken onze monteurs de hele dag aan fietsen; elektrische fietsen (E-bikes), stadsfietsen, hybride fietsen, mountainbikes, race- en gravelfietsen, BMX fietsen en meer. Elk type fiets wordt bij ons zorgvuldig en vakkundig onderhouden en gerepareerd.

Fietsreparatie, onderhoud & uitstekende service

Onze winkels in Oldenzaal en Hengelo beschikken over een eigen werkplaats, waar ervaren en deskundige monteurs voor u klaar staan. Moet er iets aan uw fiets gerepareerd worden? Geen punt, u kunt voor zowel grote als kleine reparaties in onze werkplaats terecht. Of u nu een probleem heeft met uw stadsfiets, mountainbike of uw e-bike, we voeren de meest uiteenlopende reparaties snel en vakkundig uit.

Is uw fiets toe aan een onderhoudsbeurt? Ook dan staan wij voor u klaar. Wanneer wij uw fiets gecontroleerd, afgesteld en gesmeerd hebben, kunt u weer veilig de weg op. En mocht u geen tijd of mogelijkheid hebben om met uw fiets naar de werkplaats te komen, dan kunt u ook gebruik maken van onze mobiele fietsenmaker.

Reparatie en onderhoud van mountainbikes en racefietsen

Kwaliteit en service hebben bij Zwiep Fietsen de hoogste prioriteit. We voeren onze reparaties en onderhoudsbeurten altijd met de grootste zorg uit. Zo hebben we, in zowel onze werkplaats Oldenzaal als in die in Hengelo, een specialist op het gebied van mountainbikes en racefietsen.

De reparaties, het onderhoud en het afstellen van deze fietsen vereist veel specifieke kennis. Onze specialisten hebben deze knowhow en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U kunt uw mountainbike of racefiets daarom met een gerust hart naar onze werkplaats brengen. Wij zorgen ervoor dat uw fiets na een reparatie of onderhoudsbeurt weer tiptop in orde is.

Altijd een leenfiets aanwezig

Wanneer uw fiets ter reparatie of voor onderhoud in onze werkplaats staat, bieden wij u graag een leenfiets aan. Deze fiets (en dat kan natuurlijk ook een elektrische leenfiets zijn) kunt u tijdelijk meenemen, zodat u niet zonder fiets hoeft te zitten. Kunt u op de reparatie wachten? Dan hebben wij een heerlijk kopje koffie voor u terwijl u wacht.

Een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een reparatie of onderhoud aan uw fiets, neem dan contact op met de mensen in onze werkplaats in Hengelo of Oldenzaal. We plannen samen een dag waarop het u het beste uitkomt de fiets naar de werkplaats te brengen. Wij zien u graag in één van onze winkels!

 

 

Share: / / /