Zwiep organiseert ook dit jaar weer verschillende activiteiten. Hieronder het complete overzicht. Aanmelden kan via info@zwiepfietsen.nl

 

 • Ploegvoorstelling Zwiep Fietsen XLC offroadteam

  30/11/99

  ONZE TEAMPRESENTATIE STELLEN WE UIT TOT EEN NADER TE BEPALEN DATUM!

  Helaas hebben we in verband met de Coranacrisus onze teampresentatie moeten uitstellen tot een nader te bepalen datum. Via de website, Facebook en Instagram houden wij u op de hoogte.


 • Bedrijven/vrienden mountainbike wedstrijd AFGELAST

  25/03/20

  De wedstrijden zijn ivm het Coronavirus AFGELAST

   

   


 • Mountainbike demo dagen ( Scott, Trek en Niner )

  25/04/20 - 26/04/20

  De DEMO DAGEN zijn AFGELAST

   

  Helaas kunnen wij op 25 en 26 april NIET voor u klaar staan met de DEMO Fietsen. In 2021 organiseren we weer twee mooie demodagen.

   


 • Info avond over fiets metingen

  14/05/20

  Deze info avond is uitgesteld tot een nader te bepalen datum.

  Tom en Harald zullen deze avond uitleggen wat een fietsmeting inhoud en wat de voordelen voor u als fietser kunnen zijn. Deze info avond is geschikt voor iedereen die die beter op zijn fiets wil zitten, efficiënter wil fietsen of van zijn lichamelijke fietshouding klachten af wil. Onder de geïnteresseerden verloten wij één meting. We houden deze bijeenkomst in de meetruimte van de winkel in Oldenzaal en beginnen om 19.00 uur. Graag wel even vooraf inschrijven via onderstaand formulier zodat we weten hoeveel deelnemers we hebben. 


 • Info avond over onderhoud en blessures, training

  15/05/20

  Deze info avond is uitgesteld tot een nader te bepalen datum.

  Deze avond begint om 19.00 uur in onze winkel in Hengelo. Cyclon zal aanwezig zijn om een uitleg tegeven over onderhoud aan fietsen. Johan Bos van Topform Twente en Tom Hoekman zullen het een en ander uitleggen over training en het voorkomen van blessures. Graag even vooraf aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.


 • Trainingsmorgen op de Hermannsweg

  17/05/20

  In 2020 willen we met een groep weer deelnemen aan een marathon. ( 4 okt Langenberg ) om hiervoor een beetje in groepsverband te oefenen willen we een leuke trainingsmorgen organiseren op en rond de Hermannsweg. Onze bedoeling is dat iedereen die het maar leuk vind mee kan naar de marathon of je nu veel fietst of wat minder. Deze ochtend zal dus ook in verschillende groepen gefietst worden door dit mooie gebied. We vertrekken om 9.00 uur vanaf parkeerplaats Böckental. Tussen de middag is er een kleine pauze met kaffee und küchen. We zijn om ongeveer 13.00 uur weer terug bij de auto. De kosten zijn een €5,00 per persoon.


 • Trainingsmorgen op de Hermannsweg in voorbereiding op jaardoel

  06/09/20

  DEZE TRAINING IS OPGESCHOVEN NAAR 2021

  In 2021 willen we met een groep weer deelnemen aan een marathon. Om hiervoor een beetje in groepsverband te oefenen willen we een leuke trainingsmorgen organiseren op en rond de Hermannsweg. Onze bedoeling is dat iedereen die het maar leuk vind mee kan naar de marathon of je nu veel fietst of wat minder. Deze ochtend zal dus ook in verschillende groepen gefietst worden door dit mooie gebied.

   


 • Night ride

  13/11/20

  Net als vorig jaar vertrekken we om 19.00 uur vanuit onze winkel in Oldenzaal. We gaan in verschillende groepen een leuke ronde fietsen. Bij terugkomst staat er nog een hapje en drankje voor iedereen klaar.