Zwiep Fietsen organiseert ook dit jaar weer verschillende activiteiten. Hieronder het complete overzicht. Aanmelden kan via info@zwiepfietsen.nl

 

 • Sleutelavonden beginners

  08/03/22 - 15/03/22

  Dinsdagavond 8 maart om 19.00 uur in Oldenzaal

  Dinsdagavond 15 maart om 19.00 uur in Hengelo

  Deze avond besteden we aandacht aan het onderhouden van de race/mountainbike. Wat moet je wel doen maar ook wat vooral niet. Verder besteden we aandacht aan het vervangen van banden, het vervangen van remblokken, het afstellen van de versnellingen. Natuurlijk is er tijd om jullie vragen te beantwoorden. De avond duurt ongeveer anderhalf uur. Wel is het de bedoeling dat de deelnemers ook zelf aan het werk gaan, dus niet je beste kleren aan trekken.

  Opgeven voor deze activiteiten kan door een mail te sturen naar info@zwiepfietsen.nl met daarin je naam en aan welke avond en waar je wilt deelnemen.

   


 • Sleutelavonden gevorderden

  08/03/22 - 15/03/22

  Dinsdagavond 8 maart om 19.00 uur in Hengelo

  Dinsdagavond 15 maart om 19.00 uur in Oldenzaal

  Deze avond gaan we wat verder in op de diverse reparaties. Hoe kun je alle draaiende delen smeren, hoe vervang je wiel en trapas lagers, wat kun je zelf doen aan de vering, hoe kun je de remolie vervangen. Verder hebben we tijd om uw vragen te beantwoorden als die er zijn. De avond zal ongeveer anderhalf uur duren. Wel is het de bedoeling dat de deelnemers ook zelf aan het werk gaan, dus niet je beste kleren aan trekken.

  Opgeven voor deze activiteiten kan door een mail te sturen naar info@zwiepfietsen.nl met daarin je naam en welke avond je wilt deelnemen.


 • Mountainbike marathon

  19/06/22 - 20/06/22

  Met Zwiep Fietsen naar de mountainbike marathon van Malmedy op 19 juni. Een aantal jaren geleden zijn we ook wel eens met een groep naar een mountainbike marathon geweest en dit was altijd een doorslaand succes. Dit willen we in 2022 opnieuw gaan doen en we hebben gekozen voor de marathon van Malmedy. Een goed georganiseerde marathon met verschillende afstanden en hoogtemeters. Wat deze marathon vooral speciaal maakt zijn de vele singletracks en die maken het mountainbiken juist zo leuk. Voor de deelnemers die dat willen organiseren we een slaapplaats met avondeten en ontbijt. Tevens organiseren we voor de deelnemers nog twee trainingen op de Hermannsweg. Meer informatie is te vinden op deze site  http://www.rdhf.be/nl/home.htm

  Heb je intersse stuur dan even een mailtje sturen naar info@zwiepfietsen.nl en we sturen je de verdere informatie en kosten.


 • Zwiep Hermansweg classic

  30/10/22 - 31/10/22

  Op zondag 30 oktober gaan we weer met onze klanten en Zwiepclub leden een mooie tocht fietsen over de hermannsweg. Dit doen we weer in verschillende niveau groepen zodat iedereen een leuke tocht gaat beleven. Minimum leeftijd is 15 jaar. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@zwiepfietsen.nl Graag even je n.a.w. gegevens en jouw niveau  vermelden ( 1 begin t/m 5 heel goed )


 • Night ride

  04/11/22

  Vrijdag avond 4 november om 19.00 uur organiseren we weer onze nightride met aansluitend een hapje en een drankje. Een leuke tocht onder leiding van de renners van het Zwiep XLC Mountainbike team. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@zwiepfietsen.nl