Zwiep Club & Sponsoring

Zwiep Club & Sponsoring

Zwiep Fietsen organiseert ook dit jaar weer verschillende activiteiten. Hieronder het complete overzicht. Aanmelden kan via info@zwiepfietsen.nl

 

Zwiep Fietsen XLC offroadteam

Als Zwiep Fietsen hebben we een mooi team waarin 9 renners/sters zitten. Deze hebben allemaal de ambitie om het beste uit hun sport te halen. Wij als Zwiep Fietsen vinden het prachtig om hun te helpen de gestelde doelen te halen. Er is niets mooier dan onze passie en kennis van het offroad fietsen over te brengen op anderen.

Meer informatie over het team kun je vinden op www.zwiepfietsen-xlc-offroadteam.nl

Mountainbike vereniging het Twentse ros

Met trots is Zwiep Fietsen sponsor van MTB vereniging het Twentse Ros.

MTB vereniging Het Twentse Ros is een club voor en door Mountainbikers. Hun doelstelling is het mountainbiken voor iedereen in Twente aantrekkelijk en toegankelijk maken. Daarbij zal rekening gehouden worden met verantwoord gebruik van de mooie natuur van Twente, waarbij mens en dier geen last van elkaar mogen hebben.

Leden van het Twentse Ros hebben altijd op vertoon van het lidmaatschap een clubkorting.

www.mtbhettwentseros.nl

Wielrenverenigingen

Zwiep Fietsen heeft met alle fietsverenigingen uit de omgeving een afspraak gemaakt dat leden een korting kunnen krijgen op de aanschaf van onderdelen en reparaties. Vraag gerust naar de voorwaarden in de winkel.

Share: / / /