Sleutel Kwijt

Fietssleutel kwijt?

Indien u de sleutel van een Axa-Basta slot kwijt bent, dan kunt u een reservesleutel aanvragen bij de fabrikant via het formulier op deze website.

LET OP! Wanneer uw fiets verzekerd is, dient u uw verzekeraar op de hoogte te brengen van deze kopie van de sleutel. Dit kunt u doen door ons een mailtje te sturen met het polisnummer van de verzekering en uw n.a.w. gegevens. Wij geven het dan door aan de verzekering.

U mag maximaal één kopie sleutel hebben ter vervanging van een verloren sleutel.
Als u uw andere sleutel verliest moet u een nieuw slot aanschaffen.
Klik hier om het bestelformulier op de website van Axa Basta te openen.
Bestelling en betaling lopen geheel via AXA BASTA en dus buiten Zwiep Fietsen om.

Wilt u liever dat wij dit doen? Dan helpen wij u natuurlijk graag bij het bestellen van fietssleutels en ook het op de hoogte brengen van de fietsverzekering.
 

Heeft u een slot van Abus en wilt u een extra sleutel voor dit slot bestellen? Dan leest u hieronder hoe dit in zijn werk gaat.

Een sleutel kunt u bestellen via e-mail: abussleutelservice@upcmail.nl
Vermeld het sleutelnummer, het aantal en het adres waar uw bestelling naar toe gestuurd mag worden.
U ontvangt van de afdeling sleutelservice een e-mail retour waarin vermeld wordt wat de kosten zijn en naar welk gironummer u dit bedrag vooraf kunt overmaken.
Na ontvangst van het bedrag, maken zij de sleutel(s) en sturen die naar u op.
Levertijd: na ontvangst van uw betaling ongeveer 1 week.

Wilt u liever dat wij dit doen? Dan helpen wij u natuurlijk graag bij het bestellen van fietssleutels en ook het op de hoogte brengen van de fietsverzekering.

Share: / / /