Uw fietsenmaker in Hengelo & Oldenzaal

In zowel onze werkplaats in Oldenzaal en Hengelo staat er een team met goede monteurs voor u klaar. Door het volgen van diverse cursussen zijn onze monteurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Elk type fiets wordt bij ons zorgvuldig en vakkundig gerepareerd.

De fietsenmaker met een uitstekende service

Voor het uitvoeren van reparaties aan mountainbikes en racefietsen is veel specifieke kennis vereist. Daarom is er op beide locaties een specialist aanwezig voor het uitvoeren van reparaties en het afstellen van uw racefiets of mountainbike. Hierdoor zijn we in staat om alle werkzaamheden intern uit te voeren.

Altijd een leenfiets aanwezig

Wanneer uw fiets bij de fietsenmaker staat wilt u natuurlijk niet zonder vervoer komen te zitten. Bij ons staat er dan ook altijd een leenfiets voor u klaar. Dit kan natuurlijk ook een elektrische leenfiets zijn. Als u op de reparatie kunt wachten dan kan dat onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een reparatie, neem dan contact op met onze werkplaats in Hengelo of Oldenzaal en we plannen samen een dag dat het u en ons uitkomt. Wij zijn u graag in onze winkel.

 

 

Share: / / /