Service

Bij Zwiep Fietsen staat service op de eerste plaats. Wij begrijpen dat jouw fiets meer is dan alleen een vervoersmiddel - het is een verlengstuk van jouw avontuurlijke geest. Daarom hebben we een scala aan diensten samengesteld om ervoor te zorgen dat jouw fiets altijd in topconditie is.

Gemak aan Huis met Onze Mobiele Werkplaats
Geen tijd om naar de werkplaats te komen? Geen probleem! Onze mobiele werkplaats komt gewoon naar jou toe. Of het nu gaat om een snelle reparatie, onderhoud of zelfs een complete upgrade, onze ervaren monteurs staan klaar om jouw fiets weer op de weg te krijgen, waar je ook bent.

Fietsmeting voor de Perfecte Pasvorm
Een comfortabele en efficiënte fietshouding begint met de juiste pasvorm. Bij Zwiep bieden we uitgebreide fietsmetingen aan om ervoor te zorgen dat jouw fiets perfect bij jou past. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of net begint, onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van je rit.

Probeer Voordat je Koopt
Bij Zwiep geloven we in de kracht van ervaren. Daarom moedigen we je aan om onze nieuwste fietsen uit te proberen voordat je een beslissing neemt. Onze winkel is gevuld met een diverse selectie van de nieuwste modellen, en ons personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets voor jouw behoeften.

Meer dan Fietsen
Naast fietsen bieden we een scala aan handige diensten. Verlies je sleutels? Onze sleutelservice staat paraat om je te helpen. En als de winter aanbreekt, kun je bij ons terecht om je schaatsen te laten slijpen voor optimaal schaatsplezier.

Hier kunt u ons vinden
Hengelo
Oldenzaal
Oldenzaal Hengelo
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.