Leasing & verzekering

Verzekering

Natuurlijk is het mogelijk om jouw fiets bij ons te verzekeren. We hebben daarvoor onze eigen verzekering (Vico verzekering), deze is ondergebracht bij Meeus Assurantiën. Je kunt je fiets verzekeren tegen diefstal en/of beschadiging. Deze verzekering kun je vervolgens voor 3 of 5 jaar laten lopen. Daarnaast is het mogelijk om accessoires mee te verzekeren. Ook kun je een gebruikte fiets tegen diefstal verzekeren. Voor meer info kijk op Vico Verzekeringen

Leasing

Wil je genieten van de voordelen van een elektrische fiets zonder dat je hiervoor een grote financiële investering hoeft te doen? Dan kun je gebruik maken van onze private of zakelijke leaseplannen. Bij het leasen van een fiets betaal je maandelijks een bedrag, afhankelijk van de prijs van de fiets en de looptijd van het lease abonnement.

Elektrische fiets leasen als particulier (private lease)
Deze leasevorm gaat hetzelfde in zijn werk als bij het leasen van een auto. Samen zoeken we een fiets uit die voldoet aan jouw wensen. Ook kijken we welke services er nog in het abonnement kunnen worden opgenomen. Denk hierbij aan pechhulp en onderhoud. Het lease abonnement zal worden opgesteld door onze leasepartner.

Zakelijk een elektrische fiets leasen Het is ook mogelijk om zakelijk een elektrische fiets te leasen. Dit zal moeten worden geregeld via je werkgever. Bij deze vorm van leasen is er meer uitleg nodig, vanwege de meerdere leaseconstructies die kunnen worden aangegaan. We zijn aangesloten bij de volgende lease maatschappijen.:

Lease a bike 
Lease gemak 
tsr lease 
friesland lease 
cyclis 
hello rider 
leasefiets 

Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, maak hieronder je keuze! 

Hier kunt u ons vinden
Hengelo
Oldenzaal
Oldenzaal Hengelo
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.