Probeer een fiets

Wij vinden het belangrijk dat klanten een fiets goed kunnen testen. Daarom mag je bij Zwiep op alle fietsen die we in de winkel hebben staan proef fietsen. En dat mag best wat langer zijn dan het rondje om de kerk!

Vooral bij eventuele aankoop van een elektrische fiets is het aan te raden om een goede proefrit te maken. Veel E-bikes lijken op elkaar, maar hebben hele andere rij eigenschappen. Tevens hebben we ook een speed pedelec als test fiets. Deze mag je meenemen voor een woonwerk ritje om eens te proberen of dit een goede vervanger voor de auto kan zijn. Voordat je een demofiets meeneemt zetten we in onze werkplaats het stuur en zadel op de juiste hoogte. 

Daarnaast hebben we ook verschillende mountainbikes, deze fietsen kun je meenemen naar huis voor een lange proefrit. Wil je gebruik maken van deze service? Dan kun je het beste even in de winkel langskomen om een afspraak te maken! Maak onderstaand een keuze om contact met ons op te nemen.

Hier kunt u ons vinden
Hengelo
Oldenzaal
Oldenzaal Hengelo
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.