Bikefitting Overijssel Trek Precision Fit fietsmeting

Bij Zwiep Fietsen staat fietsplezier voorop. Naast ons ruime assortiment fietsen en accessoires voeren wij ook fietsmetingen uit. Wat veel mensen vergeten is een juiste houding op de fiets. Een juiste fietshouding kan het fietsplezier ontzettend vergroten. Veel voorkomende klachten die wij vaak horen, zoals tintelende vingers, last van de rug of een stijve nek, worden veelal veroorzaakt door een verkeerde positie op de fiets. Deze klachten kunnen nadelige gevolgen hebben op je fietsprestaties en het plezier flink verminderen.

Waarom een TREK PRECISION FIT fietsmeting?
Trek Precision Fit is voor duursporters die op zoek zijn naar efficiëntie, maar ook voor beginnende mountainbikers en wielrenners die naar comfort smachten. Wat je motivatie ook is, niemand is beter toegerust om je bij je fietskeuze te begeleiden en jouw lichaamshouding af te stemmen dan een Precision Fit expert.

TREK PRECISION FIT: een bewezen proces
Het uitgangspunt van Trek Precision Fit is jouw lichaam en jouw wensen. We hebben een compleet ingerichte Precision Fit ruimte in onze winkel in Oldenzaal, waar onze gediplomeerde bikefitter Tom de modernste technieken combineert met zijn kennis en vakmanschap. Na afloop stellen we de fiets volledig af op jouw wensen en jouw lichaam. Tijdens het persoonlijke gesprek zal Tom jouw unieke fietsbehoeften gaan begrijpen. Hij zal je flexibiliteit beoordelen, luisteren naar je doelen en bekende gezondheidsproblemen beperken. 

Tijdens een evaluatie van het onderlichaam zal hij grondig onderzoek doen naar jouw ideale stand van het schoenplaatje, beenstrekking, zadelkeuze en zadelstand. Uit het stappenplan zal naar voren komen wat jouw ideale biomechanische uitlijning is voor een optimale houding en vermogen. Tijdens een evaluatie van het bovenlichaam zal de natuurlijke uitlijning van jouw lichaam afstemmen op de juiste hoek en reikwijdte van de stuurpen en daarnaast op de vorm en breedte van het stuur.

Passend voor de perfecte rit
Na het persoonlijke gesprek en de lichaamsevaluaties zal Tom kort de naar voren gekomen bekende problemen langslopen, uitlichten wat er tijdens de passing veranderd is en de voordelen op een rij zetten die jij als rijder mag verwachten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs bij ons in de winkel, vraag naar de mogelijkheden en overleg jouw probleem met Tom. De Trek Precision Fit meting kost € 225,-. Wil je nog een tweede fiets op maat laten zetten dan rekenen wij daar € 100,- extra voor. Bij aanschaf van een nieuwe mountainbike of racefiets hebben we natuurlijk een leuke aanbieding! 

Fietsmeting
Advies op maat?

De koffie staat al voor je klaar. We nemen graag de tijd om samen de ideale fiets te vinden die perfect bij jou past.

Oldenzaal Hengelo
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.