Scott Zwiep team

Als Zwiep Fietsen zijn we al meer dan 25 jaar als sponsor actief in de wedstrijdsport. Het Scott-Zwiep MTB team bestaat in 2024 uit 11 renners. We hebben het team opgericht met als belangrijkste doel de renners te helpen om hun persoonlijke doelen te behalen. Er is niets mooier dan onze passie en kennis van het fietsen over te brengen op anderen!

De trainers van ons team zijn in het dagelijks leven werkzaam bij Zwiep Fietsen. Linda werkt in Oldenzaal en Tom in onze winkel in Hengelo. Beide hebben zeer veel ervaring in de wedstrijdsport en zijn op het hoogste niveau actief geweest. Onder hun begeleiding wordt er op de woensdagen samen getraind. Tom & Linda zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau de trainingen kan doen en zo kan toewerken naar hun eigen doelen.  

Meer informatie over het team kun je vinden op www.scott-zwiep-mtbteam.nl

MTB vereniging het Twentse Ros

Naast het eigen team zijn we ook trotse sponsor van MTB vereniging het Twentse Ros. MTB vereniging Het Twentse Ros is een club voor en door Mountainbikers. Hun doelstelling is het mountainbiken voor iedereen in Twente aantrekkelijk en toegankelijk maken. Daarbij zal rekening gehouden worden met verantwoord gebruik van de mooie natuur van Twente, waarbij mens en dier geen last van elkaar mogen hebben. Leden van het Twentse Ros hebben altijd op vertoon van het lidmaatschap een clubkorting.
Meer informatie? Bezoek de website www.mtbhettwentseros.nl

Oldenzaal Hengelo
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.