Fietsen

 

Speed pedelecs

Speed pedelecs zijn elektrische fietsen waarmee men ongeveer 40km per uur kan fietsen. Met als reden dat het een prima alternatief is voor de auto, vooral als je een afstand van ongeveer 25 km enkele reis moet afleggen. 

Lees meer >>  

 

E-Bikes

E-bikes/Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Tegenwoordig is de keuze enorm en dat maakt het vaak steeds lastiger om een fiets te kiezen die bij uw wensen past. In de winkel staan wij uiteraard voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. 

Lees meer >>  

 

Stadsfietsen

Deze fietsen zijn geschikt voor de dagelijkse boodschappen, het werk of een mooie fietstocht door de omgeving. Stadsfietsen zijn er in veel verschillende uitvoeringen, zoals een lichte onderhoudsarme fiets, een moederfiets, lifestyle fietsen, maar ook de degelijke transportfiets. Allemaal fietsen waar je prima de dagelijkse ritjes mee kunt doen.

Lees meer >>  

 

Hybride fietsen

Lichtgewicht fietsen die ideaal zijn voor de lange toertochten of uw dagelijkse ritje naar het werk. Deze fietsen hebben veel versnellingen om in elk gebied waar u ook maar bent uit de voeten te kunnen. 

Lees meer >>  

 

Mountainbikes

Het kopen van een mountainbike is niet makkelijk. Er zijn vele modellen en elk merk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zwiep Fietsen heeft een ruim assortiment met zeer uiteenlopende modellen mountainbikes. Zo hebben we instapmodellen en hebben we ook de professionele modellen. 

Lees meer >>  

 

Race / gravelfietsen

Racefietsen zijn bedoeld om mee op de verharde weg te rijden. Het zijn fietsen voor sportievelingen, dit kan gaan van recreatierijders, fanatieke sporters tot aan wedstrijdrenners.

Met gravelbikes kun je bijna overal uit de voeten. Of het verhard of onverhard is, met deze fiets beleef je overal mooie avonturen. Door de schijfremmen, de bredere banden en de comfortabele zit kun je met deze fiets het hele jaar door uit de voeten.

Lees meer >>  

 

Kinderfietsen

Kinderfietsen zijn er in allerlei verschillende maten. Het begint met een 12 inch en het loopt door tot en met 26 inch. Welke maat het beste past bij uw kind is erg afhankelijk van de beenlengte die ze hebben. Het beste is dan ook om even te komen passen. In de winkel hebben we van elke maat wel een paar fietsen staan. Uw zoon of dochter kan dan testen welke het beste past.

Lees meer >>  

 

BMX

BMX is een kleine, maar dynamische sport. Zwiep Fietsen is al jaren sponsor van de fietscross vereniging 'Het Twentse Ros'. Harald, onze werkplaatschef, is erg actief binnen deze vereniging en heeft mede daardoor de leiding over onze BMX afdeling. 

Lees meer >>  

 

Speciale fietsen

Via beide merken kunnen we mensen, waarbij een "gewone" fiets niet meer haalbaar is, weer laten fietsen. Vaak gaat het hierom driewielers, fietsen met extreem lage instap of fietsen met verschillende crancklengtes. Dit kunnen elektrische fietsen zijn, maar ook fietsen zonder motoraandrijving.

Lees meer >>  

 

Gebruikte fietsen

In Oldenzaal en Hengelo hebben we een mooie collectie gebruikte fietsen staan. Elektrische fietsen, mountainbikes, crossfietsen, maar ook de gewone fietsen staan daar voor u klaar. Alle gebruikte fietsen krijgen een grote onderhoudsbeurt voordat ze verkocht worden zodat u verzekerd bent van een goed lopende fiets. 

Lees meer >>  

 

Share: / / /